Саволнинг ID си: 7385
Какими нормативными документами установлены предельно допустимые плановые нормы потерь сырья при изготовлении макаронных изделий? Должна ли масса, указанная на упаковке макаронной продукции, сдаваемой на склад предприятия для дальнейшей реализации, соответствовать ее массе при стандартной влажности 13% и каким документом (ГОСТ Уз и др.) это определено?
Экспертларнинг жавоблари:

Ушбу материални фақат Buxgalter Pro фойдаланувчилари ўқий оладилар.

Фойдаланиш учун ҳақ тўладингизми? Логин ва пароль бўйича сайтга киринг.

Фойдаланиш имконига эга эмасмисиз? Синов версиясини расмийлаштириб, тизимнинг барча афзалликларини баҳоланг!

Синов версиясини расмийлаштириш


Buxgalter Pro да ҳар куни самарали ишлаш учун тайёр ечимлар, бахгалтерия ўтказмалари ва ҳужжатлар намуналари тўпланган. Амалиётчилар ва солиқ маслаҳатчиларининг амалдорлар билан келишилган эксперт тушунтиришларидан фойдаланинг!

lock