Саволнинг ID си: 3338
Мы недавно открыли кафе, и в данной момент стоит вопрос по найму сотрудников. В кафе 5 столов (по 4 посадочных места).
Как рассчитать необходимое количество официантов, поваров, и других работников по минимуму для нового кафе? Имеются ли конкретные (фиксированные) разряды, оклады для персонала общепита?
Экспертларнинг жавоблари:

Ушбу материал фақат Buxgalter Pro фойдаланувчилари учун очиқ. Синов тариқасида киришни расмийлаштириш

Сиз исталган масала юзасидан бизга ёзишингиз ёки 1172 рақамига қўнғироқ қилишингиз мумкин

Сайтга кириш имконига эга бўлсангиз, ўз логин ва паролингиз билан киринг
lock