Нормы естественной убыли (порчи) продуктов питания утверждает сам налогоплательщик

Саволнинг ID си: 18659
Предприятие общественного питания уплачивает общеустановленные налоги. Ежемесячно, помимо продуктов питания, заложенных в калькуляцию блюд, предприятие производит списание естественной убыли материальных ценностей (зелень завяла, груша испортилась, сливки прокисли). Предприятие является рестораном премиум класса, где качеству продуктов уделяется особое внимание, и избежать такого рода списания нет возможности.
Существуют ли законодательно утвержденные нормы естественной убыли (порчи) продуктов питания для предприятий общественного питания?
Экспертларнинг жавоблари:

Ушбу материални фақат Buxgalter Pro фойдаланувчилари ўқий оладилар.

Фойдаланиш учун ҳақ тўладингизми? Логин ва пароль бўйича сайтга киринг.

Фойдаланиш имконига эга эмасмисиз? Синов версиясини расмийлаштириб, тизимнинг барча афзалликларини баҳоланг!

Синов версиясини расмийлаштириш


Buxgalter Pro да ҳар куни самарали ишлаш учун тайёр ечимлар, бахгалтерия ўтказмалари ва ҳужжатлар намуналари тўпланган. Амалиётчилар ва солиқ маслаҳатчиларининг амалдорлар билан келишилган эксперт тушунтиришларидан фойдаланинг!

lock