Нормативные потери в общепите

Саволнинг ID си: 29393
При изготовлении блюд (столовая, кафе, ресторан) существуют потери продуктов питания. К примеру, мясо разделывается, и получаются обрезки. Овощи (лук, картошка) очищаются и прочее.
1. Существуют ли законодательно установленные нормативы по таким потерям? 2. Как нормативные потери отражаются в бухгалтерском учете? Какие налоговые последствия они влекут?
Экспертларнинг жавоблари:

Ушбу материални фақат Buxgalter Pro фойдаланувчилари ўқий оладилар.

Фойдаланиш учун ҳақ тўладингизми? Логин ва пароль бўйича сайтга киринг.

Фойдаланиш имконига эга эмасмисиз? Синов версиясини расмийлаштириб, тизимнинг барча афзалликларини баҳоланг!

Синов версиясини расмийлаштириш


Buxgalter Pro да ҳар куни самарали ишлаш учун тайёр ечимлар, бахгалтерия ўтказмалари ва ҳужжатлар намуналари тўпланган. Амалиётчилар ва солиқ маслаҳатчиларининг амалдорлар билан келишилган эксперт тушунтиришларидан фойдаланинг!

lock